Kyiv Photo Week 2018 оголосив Open call для фотографів

27 вересня, 2018
Фото: jetsetmag.com

Фото: jetsetmag.com

24-28 жовтня 2018  відбудеться Другий Міжнародний Форум фотографії Kyiv Photo Week, в якому візьмуть  участь українські та зарубіжні фотографи. Метою щорічного Форуму є популяризація фотографії  в Україні, формування комерційного попиту на українське фотомистецтво. Форум відбудеться  в комплексі  Toronto-Kyiv (вул. Велика Васильківська, 100). Відкриття Форуму 24 жовтня о 19.00.

У рамках Форуму пройдуть семінари та майстер класи від провідних українських митців, зустрічі з метрами та багато цікавих заходів.

KPW_2018_FB (1) (1)

Влад Тузов, арт-дилер,  куратор, арт-директор форуму Kyiv Photo Week: «В Україні, на відміну від Заходу, немає сформованого попиту на фотомистецтво. Але за результатами першого Kyiv Photo Week 2017, можна зробити висновок, що фотографія починає займати достойне місце серед більш традиційних видів мистецтв, про що свідчать фотовиставки, які почали проходити по всій Україні з більшим часовим інтервалом. Це гарний знак, який означає, що ми рухаємося в правильному напрямку, розгойдуючи маятник фотомистецтва в Україні.

Наразі, ми продовжуємо створювати моду на фотографію та привертати увагу до цього виду мистецтва покупців та колекціонерів, а також західні галереї».

Читайте: Владислав Тузов & Сергій Тумасов «Найголовніше – зробити з української фотографії бренд»

Сергей Тумасов, фотограф, сокуратор та виконавчий директор форуму Kyiv Photo Week: «Фотографам потрібна платформа,  щоб демонструвати свої роботи, зустрічатись з глядачами, потенційними покупцями, кураторами та галеристами. Ми створювали Форум Kyiv Photo Week саме таким комунікаційним простором, за допомогою якого українська фотографія знайде шлях до світових мистецьких ринків. І нам це вдалося».

Основна тема Kyiv Photo week 2018 – «Human.Enviroment» — фотографія, що показує людину, оточуєче середовище, поєднання раціонального та сюрреалістичного, як нерозривності людини з навколишнім світом. Фонд Art Spatium, у співпраці з Tuzov Art Group, запрошує фотографів до участі у міжнародній виставці фотомистецтва. Відбір відкритий для всіх жанрів фотографії, інсталяцій із застосуванням фотографії та відео, арт-перфомансів та відео-мистецтв. Подати заявку та дізнатися про умови участі можна за посиланням ТУТ

Приєднуйтеся до нашої сторінки у Фейсбук

Share: