У Кропивницькому відкривається Академія спортивної журналістики

Перегляди: 1642

Оголошується набір усіх охочих до Академії спортивної журналістики Кіровоградщини, яка відкривається під патронатом CBN й Асоціації спортивних журналістів України (АСЖУ).

У програмі: теорія та методика журналістики у викладанні провідних фахівців, літературне редагування, українська, англійська й інші мови, курси відеозйомки та відеомонтажу, веб-дизайну.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Слухачі академії матимуть можливість реалізувати свої знання на практиці. А найкращі ̶ отримають рекомендації для подальшого працевлаштування та навчання.

Ініціатор створення школи та її керівник - заслужений журналіст України Юрій Ілючек.

Заняття розпочнуться орієнтовно 1 жовтня 2018 року та будуть проводитись на базі офісу СВN (Кропивницький, вулиця Велика Перспективна, 46, третій поверх торгового центру «Реал»).

Навчання ̶ безкоштовне.

Охочим навчатися потрібно надіслати на електронну адресу usjk2018@gmail.com резюме й невеликий текст (150 слів) про найпам’ятнішу спортивну подію або розповідь про спортивну особистість Кіровоградщини.

Запис слухачів - з 1 вересня по 1 жовтня. Інформацію надсилайте за електронною адресою: usjk2018@gmail.com і телефонуйте: (066) 865-70-89, (099) 783-06-32.