Чи спробує Народний фронт вчинити спротив узурпації влади?

У нас наступає авторитарний режим. І в основі того режиму навіть не Адміністрація Президента чи Кабмін, а Генеральна прокуратура, яка підім’яла під себе, фактично, всі правоохоронні структури, хіба що за деяким виключенням структур поліції. Це ще б було нічого, якщо б той прокурорський режим не був проросійським, що яскраво продемонструвала видача бійця “Правого сектора” Тимура Тумгоєва ФСБ Росії.

Єдиною реальною силою, яка змогла б вчинити опір узурпації влади Генеральною прокуратурою, є МВС на чолі з одним з лідерів Народного фронту Арсеном Аваковим. Найближчим часом ми побачимо чи спробує Народний фронт вчинити спротив узурпації влади, чи, підібгавши хвоста, ляже під узурпатора. Після вручення підозри двом міністрам від Народного фронту бездіяльність його очільників означатиме повну втрату впливу на контрольовані ними структури та явку з повиною перед узурпатором.

А ми, українці, станемо перед дилемою: або підтримаємо тих, хто чинитиме опір узурпації влади, або ж будемо готуватися до заповнення таборів Гулагу. Принаймні ті, хто не скористається чи не захоче скористатися безвізом. А Україну очікує на масове заселення “освободітєлями”, які всім нам, принаймні тим, що залишаться живими та не відправленими на перевиховання на широкі простори Раші, покажуть і докажуть, що ми “єдіний народ”.

Іван Макар

і