Спеціально для міжнародної конференції TEDx Степан Рябченко представив футуристичну роботу

8 вересня, 2018
Степан Рябченко / Судний день 290 х 580 см, цифровий друк на алюмінії / 2016

Степан Рябченко / Судний день, 290 х 580 см, цифровий друк на алюмінії / 2016

8-9 вересня 2018 у виставковому центрі АККО Інтернешнл проходить чергова конференція TEDxKyiv: Спадок майбутнього. ТED (Technology, Entertainment, Design) — це світова конференція для поширення ідей у різних галузях. На ТED виступають винахідники, нобелівські лауреати, письменники, науковці, актори, музиканти, художники. Мета — поширення ідей, які здатні змінювати світ. Виступи зазвичай тривають до 18 хвилин, є науково-популярними за подачею.

У новій програмі розмістилися понад 20 виступів про нові сенси та спадок, інновації та трансформацію людини, швидкість та енергію змін, освіту та науку, активне довголіття, мистецтво та технології. Серед спікерів помічені людина-мем Андраш Арато, еко-активістка Євгенія Аратовська, журналіст-розслідувач Денис Бігус, військова та громадська діячка Марія Берлінська та інші.

Візуальну складову конференції доповнює футуристична робота від сучасного українського художника Степана Рябченко. Спеціально для  TEDxKyiv 2018 він представив монументальну роботу «Судний день», що зображує оповідь про світ віртуальної реальності – зі своїми ідеями, героями й міфологією.

Читайте: У Мистецькому Арсеналі Степан Рябченко перетворив свій дитячий малюнок в неонову інсталяцію

Приєднуйтеся до нашої сторінки у Фейсбук

Share: