Поліція Одещини кваліфікує наїзд вантажівкою на автомобіль, у якому перебували активісти Михайло Кузаконь і Григорій Кузьма, як дорожньо-транспортну пригоду.

Про це повідомляє пресс-сдужба поліції Одеської області.

Також ЗМІ писали, що, що 2 серпня в Одесі вантажівка наїхала на автомобіль, в якому їхали представників "Народного руху України" Михайло Кузаконь та Григорій Козьма. Чоловіки встигли вистрибнути з авто та врятуватися.

"У мене немає інформації про замах на активістів, є інформація про дорожньо-транспортну пригоду. Вантажівка в'їхала у легковий автомобіль, водій зник з місця злочину",– розповіла представниця поліції.

"Постраждалих у результаті події немає. Зараз на місці працює слідчо-оперативна група, з'ясовуються обставини події", – додала вона.

В мережі користувачі не вірять у версію слідства та згадують подібні ДТП, які забрали життя відомих людей за загадкових обставин.

"Так убили Кузьму Скрябіна", - коментують українці.

Поліція не бажає звертати увагу на важливі обставини щодо скоєння злочину по замаху на Михайло Кузаконь та Григорий Козьма.

Posted by Сергій Стерненко on Thursday, 2 August 2018

ДТП за участю маршруток під Києвом

У відділі комунікації поліції Київської області повідомили, що в місті Вишневе сталася потрійна ДТП за участю маршруток.

Відомо, що в результаті страшної аварії постраждали двоє водіїв та два пасажири, яких з різними тілесними ушкодженнями доставили в районну лікарню.

Нагадаємо, країну сколихнула серія жорстоких нападів на активістів. У Херсоні облили сірчаною кислотою активістку Катерину Гандзюк, яка зараз у важкому стані перебуває в одній із лікарень Києва.

Як повідомляв Знай.ua, 31 липня, у Бердянську застрелили відомого активіста з позивним "Сармат", який до цього пройшов і круги пекла на Донбасі, Віталія Олешка.

Також Знай.ua писав, що стало відомо про страшну ДТП в Білорусі, в якій постраждали українські громадяни.