вівторок, 31 липня 2018 08:10

Бойовики атакували позиції ЗСУ із втратами

Бойовики атакували позиції ЗСУ із втратами
На Донбасі бойовики 40 разів обстріляли українські позиції. Фото depo.ua

За минулу добу російські бойовики 40 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України на Донбасі.

"Терористи вели прицільний вогонь в основному з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районах Кримського, Травневого, Світлодарська, Новгородського, Майорска, Авдіївки, Мар'їнки, Новомихайловки, Новотроїцького, Кам'янки, Пісків, Лебединського, Павлополя, Гнутово, і Широкіно. А по позиціях ВСУ у Водяного противник тричі відкривав вогонь з мінометів калібром 120-мм і 82-мм", - йдеться в повідомленні штабу ООС.

За минулу добу в ході бойових дій троє військовослужбовців збройних сил отримали поранення. За даними розвідки, у відповідь один окупант був знищений, ще четверо поранені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білорус розповів, як переганяв танки із Росії до Донбасу

У Кремлі заявили, що не бачить сенсу проводити зустріч учасників "нормандської четвірки" поки не виконані домовленості про розведення сил на Донбасі. Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров на форумі "Територія сенсу" у Володимирській області повідомив, що разом з начальником російського Генштабу Валерієм Герасимовим недавно відвідав Берлін і Париж, де запропонували провести чергову зустріч в "нормандському форматі" на вищому рівні.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики атакували позиції ЗСУ із втратами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути