Українського вболівальника, який начебто порушив "правила поведінки глядачів", покарав один з московських судів.

Цю інформацію повідомив прес-секретар Мосміськсуду Уляна Солопова, передає Политека.

Вона заявила, що вболівальник за порушення повинен заплатити штраф у розмірі 7 тисяч рублів.

"Громадянина України Кравченка С. В. визнано винним в адміністративному правопорушенні. Йому призначено покарання у вигляді адміністративного штрафу в розмірі 7 тисяч рублів", - зазначила Солопова.

За рішенням суду, українцю заборонено відвідувати будь-які офіційні спортивні заходи в Росії.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

"Кравченку також заборонено відвідування місць проведення офіційних спортивних заходів на 6 місяців. В судовому засіданні чоловік визнав свою провину", - підкреслила прес-секретар Мосміськсуду.

Уточнимо, що покарали вболівальника за те, що він вибіг на ігрове поле під час футбольної гри між Саудівською Аравією і Росією.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в об'єктиви фотографів мундіалю потрапила одна мила особа. Вона, на думку російських ЗМІ, була визнана однією з найгарячіших футбольних фанаток. Її ім'я Наталія Немчинова. І, як виявилося, вона порноактриса.

Публікація з'явилася в Twitter-каналі "Чіткий ТАСС". У коментарях під твітом як багато цікавих коментарів-пропозицій, так і низькопробних реплік.

Так, цікавим можна віднести такі:

"А чи не можна під час перерви фільм з її участю показати?" або "****ь, я б зрозумів обурення, якби вона виявилася слюсарем..", або ще "Де список фільмів?".

Також портал повідомляв про те, що футбольні вболівальники з Уругваю приїхали в Єкатеринбург на Чемпіонат світу з футболу і були, м'яко кажучи, розчаровані житлом, в яке їх заселили. Вони бронювали його заздалегідь, напередодні спортивної події.

Вболівальники Херман і Маурісіо повідомляють, що за тиждень до матчу з'явилися вільні номери в готелі "Великий Урал" вартістю 2,5 тисячі рублів на добу з людини. При цьому чоловіки відзначили, що на фотографіях кімнати виглядали добре і вони вирішили забронювати місця. Вони заплатили 20 тисяч рублів за дві доби за чотирьох осіб.