У Красноїльську прикордонники пострілом з автомата поранили в ногу місцевого жителя

Сьогодні, близько 14:30, у Красноїльську на хуторі “Слатіна”, що знаходиться десь за 3 кілометри від державного кордону, сталася надзвичайна подія – прикордонники пострілом з автомата поранили в ногу місцевого жителя.

Увага, присутня ненормативна лексика

Зі слів постраждалого, йому зателефонував брат та розповів, що у нього під парканом п’ятеро невідомих у військовій формі зі зброєю. Зібравши декілька чоловік, красняни приїхали на місце та спробували дізнатися у людей в камуфляжі, хто вони, але у відповідь почули що вони прикордонники та це не справа місцевих жителів.

Через деякий час, спробувавши ще раз запитатися документи у невідомих, отримали у відповідь постріли.

Відео з телефону очевидця. Увага, присутня ненормативна лексика

Після цього місцеві жителі викликали поліцію та почали з’ясовувати відносини з прикордонниками. Головне обурення краснян викликав сам факт появи в межах населеного пункту озброєних людей у формі, які не бажали представитися.

Увага, присутня ненормативна лексика

Тим часом, на офіційній сторінці МВС України у Фейсбуці з’явилася інформація про те, що у нашому районі невідомі здійснили спробу групового нападу на прикордонний наряд, після чого прикордонники їх попередили, здійснили постріл угору, що не подіяло, і наряд вимушений був застосувати табельну зброю по ногах одного з правопорушників.

Сторожинецькі правоохоронці зібрали всі факти по цій події і завтра вони будуть передані до військової прокуратури для прийняття рішення згідно чинного законодавства.

У жителів Красноїльська це не перша сутичка з правоохоронцями. В березні 2016 року місцеві жителі протестували проти встановлення контрольно-пропускного пункту в селі – їх обурило те, що щоб потрапити з однієї частини села у іншу, потрібно буде пред’являти документи. Тоді конфлікт вирішився мирно.

Категорія: Важливо Відео Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ