Фічери

Паризький Лувр послужив майданчиком для кліпу Бейонсе і Джей Зі

17 червня, 2018

858

Співачка Бейонсе і репер Джей Зі, які являються також подружжям випустили спільний кліп на пісню «Apeshit» відзнятий в паризькому Луврі режисером Ріккі Сеізом. Зокрема, в кадрі співаки позують біля картини «Мона Ліза» Леонардо да Вінчі та інших відомих світових шедеврів.

Пісня «Apeshit» увійшла в спільний альбом подружжя «Everything is Love», випущений дуетом під псевдонімом The Carters (Картер — прізвище музикантів). Відео стало справжньою несподіванкою, оскільки процес зйомок тримався в секреті. Закономірним є питання, як музикантам вдалося закрити Лувр для відвідувань і потай зняти кліп в приміщенні найвідомішого музею у світі. Залишається тільки припустити, що зйомки проходили вночі. Крім цього, відомо, що орендувати Лувр не тільки коштує чималих грошей, але і вимагає, що називається, наявності адміністративного ресурсу.

Альбом, що складається з дев’яти треків, поки доступний для прослуховування тільки на стрімінг-сервісі Tidal, що належить Джей Зі. А відео на Youtube майже за добу набрало 5,6 мільйонів переглядів.

Приєднуйтесь до нашої сторінки у Фейсбук та Telegram

Share: