ЧЕРГОВА ПЕРЕМОГА: в Україну йде мільярд євро. “План Маршалла для України” працює

ЧЕРГОВА ПЕРЕМОГА: в Україну йде мільярд євро. “План Маршалла для України” працює

Сенсаційне рішення щодо України прийнято в Євросоюзі. Всупереч інтригам та протидії проросійських сил як в ЄС, так і в України, вона таки отримає мільярд євро фінансової допомоги без додаткових умов, на яких раніше наполягав Брюсель. 

У четвер, 17 травня, профільний комітет Європарламенту — з міжнародної торгівлі — схвалив відповідну пропозицію Єврокомісії 28 голосами, п’ятеро проголосували проти. Напередодні дорадчий комітет — із закордонних справ — підтримав проект 58 голосами, проти трьох.

Це не кредит. Це — безоплатна допомога. І вона буде дуже доречною. Адже цьогоріч Україна має сплатити близько 4 мільярдів євро кредитів, яких свого часу набралися Тимошенко та Азаров.

До слова: багато хто з країнців пам`ятає, як кричали деякі жуналісти, блогери політики, що Україні дають мільярд в обмін на неконтрольоване вивезення до ЄС лісу-кругляку? Дехто писав навіть про те, що ЄС дає цей мільярд особисто Порошенку в якості хабаря, щоб він скасував мораторій.

Наразі питання з боку ЄС про зняття мораторію на експорт лісу знято. Маємо передати вітання тим, хто повірив особам, які зводили наклеп на президента. Утім, в цієї категорії українців память дуже своєрідна і про ту “зраду” давно забуто заради нових “зрад”.

Інформаційна війна проти України продовжується і, на жаль, є дуже багато добровільних помічників Кремля, котрі розбурхують панку, зневіру та негативні настрої в суспільстві. Тих, кого ще Ленін називав “корисними ідіотами”.

 

 

Залишити відповідь