Знаєте чому зараз активна фаза #зрадофілії і #критикантства у бік Президента?

Пригадую, як Порошенко одразу після виборів, в одному ефірі сказав. Що Україні необхідно змінити політичний клас, перезавантажити країну та провести деолігархізацію. Тоді всі розкритикували його слова, мовляв він сам з старого політичного класу, що він збираєттся й на кого поміняти. Буду відвертим, тоді і в мене була подібна реакція на його слова. Пройшло майже чотири роки. Багато змінилося. Я дивлюся на ситуацію, як кажуть в народі — збоку. І починаю розуміти тодішні слова Президента, про зміну політичного класу та перезавантаження країни.

Вся та «еліта», котра сиділа на потоках, жила присвистуючи та підтанцьовуючи до «Революції гідності». Зараз розуміє, що Порох тоді не блефував. За чотири роки війни, Порох навчився втрачати, віддавати своє. І це очевидно не тільки по його декларації. Він взявся до роботи і поставив за ціль змінити країну. А ті хто присвистував і пританцьовував за гроші українців. Зрозумівши наміри Порошенка, їх накрило панікою й страхом. Бо маючи живий приклад, як казалось донедавна, одному з «вічних» олігархів України Коломойському, держава встановила правила гри. Всі інші зрозуміли просту істину — #Порох_не_блефує. І Європа побачила роботу та наміри Порошенка, тому Коломойським зайнявся англійський суд.

Все надто просто, схемщики, олігархи та їх прихвостні не готові ділитися грошима і відбудовувати Україну. Вони відчули, як під ними захиталися крісла. Немає нічого гіршого, як страх перед втратою керма, впливу і грошей. І пішла активна хвиля зрадофілії та поливання брудом Президента. Використовують всі можливі ресурси. В принципі вони не дурні люди, й розуміли просту аксіому. Рано чи пізно в Україні появиться той, хто піде не своїм, а українським шляхом. Той хто віддасть себе для служіння Україні. Тому вони накопичували ресурси, відкривали курорти, телеканали, газети. Купували людей. І зараз купують за ламаний грош. Будували фортеці та шляхи захисту своїх власних фінансових інтересів. І ми бачимо, як зараз застосовується їх зброя у протистоянні з державою.

Для повного розуміння, сьогодні не варто розділяти державу й президента. Адже Петро Порошенко є імпульсом держави. І атакуючи Президента, свідомо вибивають опору з під ніг держави. Я впевнений, що Порошенко не тримається за президентське крісло. Думаю він сам піде з посади тоді, коли реалізує свої наміри і змінить політичний клас, та обеззброїть так звану еліту аферистів та злодюг. Крісла вже хитаються під ними. Тому вони всі згуртовуються проти нього, бо він став для них «#чужим_серед_своїх». Ви ж бачите, як подають одні одним руки ті, хто ще вчора був політичними ворогами, але не мав конфлікту бізнесових інтересів.
Зараз це тільки початок, а ближче до виборів поллється бруд рікою. І вовків в овечих шкурах буде табунами, як на президентських виборах так і на парламентських.

Зараз українці справді мають історичний шанс і вибір. Або об'єднатися разом з тими, хто всі ці роки висмоктував з них гроші. І лишитися «орками», обдуреними телевізором вчерговий раз. Та поставити хрест на собі, як на історичній нації. Або включити свою совість, гідність, об'єднатися в більшість з державою і розбудувати незалежну, процвітаючу Україну.
Вибір з вами!

21.04.2018
#журналіст_Роман_Реведжук

5adb83f2bcaaf.jpg