Logo Polskiego Radia
Print

46 євродепутатів закликають бойкотувати мундіаль у державі Путіна

PR dla Zagranicy
Natalia Beń 18.04.2018 09:16
Депутати Європейського парламенту підписали лист із закликом оголосити дипломатичний бойкот чемпіонату світу з футболу в Росії
Wikimedia Commons/CC-BY-SA-2.0/Amio Cajander

46 євродепутатів Європейського парламенту підписали лист із закликом до урядів країн Євроспільноти оголосити дипломатичний бойкот чемпіонату світу з футболу в Росії.

Про це повідомив у Twitter брюссельський кореспондент Радіо Свобода Рікард Юзвяк. «46 членів Європейського парламенту поки що підписали лист, адресований усім урядам ЄС, із закликом до дипломатичного бойкоту Чемпіонату світу-2018 у Росії», – написав Юзвяк.

Досі офіційно про дипломатичний бойкот футбольного чемпіонату в Росії оголосили Велика Британії та Ісландія, яка не належить до Європейського Союзу.

«Поки Путін продовжує нелегальну анексію Криму, утримує українських політичних в’язнів і підтримує війну на сході України, ми не можемо вдавати, що цей турнір проводить наш хороший сусід», – йдеться в листі.

У листі євродепутатів також відзначається, що отруєння у Солсбері «було лише останнім випадком у переліку знущань Владіміра Путіна з європейських цінностей».

www.eurointegration.com.ua/Н.Б.

Print
Copyright © Polskie Radio S.A Про нас Контакти