неділю, 15 квітня 2018 р.

Фізіогноміка на 100% заперечує "братство" українців і "рускіх" - ми абсолютно різні етноси

Навіть поверхневого погляду достатньо, для того щоб помітити абсолютну несумісність і несхожість середньостатистичного "руского" з таким же середньостатистичним українцем. Не буду довго розписувати про порівняльний аналіз рис обличчя у країнців і у, так званих, "рускіх", просто подивіться на три зображення зверху, все зразу стане зрозуміло. На цих трьох картинках дуже наглядно показується дуже близька ідентичність між золотоординськими ханами і засновником і першим диктатором того жахливого більшовицько-комуністичного строю, котрий влаштував неймовірних масштабів геноцид в багатьох країнах і Україна серед них постраждала більше за всіх. Тому що саме нашу історію вони викрали, для привласнення собі, тому тут діє закон
кримінального світу - немає тіла - немає діла.

У кого виникне бажання до подальшого, більш детального фізіогномічного аналізу - Google вам у допомогу.

Але для повного осягнення всієї тої просто неймовірної за своїми розмірами фальсифікації історії, з масовим знищенням древніх літописів, ханських ярликів і безлічі інших паперів, котрі були беззаперечними доказами того, що Московія це, у минулому, улус Золотої Орди, територія Орди,  Москва була заснована ханом Золотої Орди Менгу Тимуром у 1272 році, а ні в якому 1147, ніякий Юрій Долгорукий її не засновував, це також складова всієї тої гігантської фальсифікації.

Так ось, хто бажає зламати в своїй голові всі стереотипи, що вкладалися в голови псевдоісторією так званої "російської імперії". Хто хоче нарешті взнати правду, справжню і реальну правду, а не московитські міфи і казки від московитських байкарів. Рекомендую до обов'язкого читання книгу геніального історика і письменника сучасності - Володимира Білінського "Країна Моксель".

Він (Білінський) провів просто величезну дослідницьку роботу, буквально під лупою вивчаючи різноманітні літописні архіви і матеріали, по зерняткові реставруючи правду, відокремлюючи від доважків московитської брехні, тобто - "відокремлюючи зерна від лушпиння".

До ваших послуг посилання на закачку архіву з аудіокнигою В.Білінського "Країна Моксель" Ця книга була скачана з Youtube, переконвертована у формат MP3, упорядкована за томами (3 томи). Загальний час звучання - 50 годин.
Інструкція для скачування:
Тисніть на посилання, там покаже помилку, але тисніть далі скачати і потім ще раз треба підтвердити, це від того, що архів великий, на 1.4Гб, далі вже піде нормальне скачування

https://drive.google.com/file/d/1H3oJdpi5Vzv6nMcxkgunbVa-xPTWfrbb/view

Немає коментарів:

Дописати коментар