Європарламентарі перевірять ефективність використання фіндопомоги ЄС в Україні та Молдові

Украина и Грузия могут одновременно получить предложение о безвизовом режиме с ЕС Поштівка
3 Квітня 2018, 07:43

Члени Європарламенту здійснять робочий візит у Молдову та Україну, аби перевірити імплементацію Угод про асоціацію з ЄС, а також ефективність використання країнами фінансової допомоги Євросоюзу.

Делегацію очолять члени комітету у закордонних справах Лайма Андрікієне (Литва) та комітету з питань бюджету Зігфрід Мурешан (Румунія).

“У рамках візиту, який триватиме з 2 по 6 квітня, євродепутати зустрінуться із головою парламенту Молдови Андріаном Канду, прем’єр-міністром Павлом Філіпом та президентом Ігорем Додоном. Відбудуться зустрічі із головами постійних парламентських комісій та керівниками парламентських фракцій”, – йдеться у повідомленні.

Також відбудуться зустрічі з керівниками Національного центру по боротьбі з корупцією, Центральної виборчої комісії та Національного банку Молдови.

Зазначається, що особливу увагу буде приділено ходу реалізації окреслених урядом реформ, ефективності боротьби з корупцією, реформуванню системи правосуддя та майбутнім парламентським виборам, які відбудуться восени нинішнього року. Пройде і низка зустрічей із представниками місцевої публічної адміністрації одного з районів країни.

Після Молдови делегація Європарламенту вирушить із візитом до України.

Джерело:

Укрінформ

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!