Нова мерія Одеси: суд обрав запобіжний захід ще двом чиновникам міськради

Читать на русском
Ще двоє чиновників Одеської мерії, які перебували за кордоном, повернулися в Україну і їм обрали запобіжний захід.
Олексій Спектор

У справі розкрадання коштів на купівлі Одеською міською радою будівель збанкрутілого заводу «Краян» для «Європейської мерії» за 185 мільйонів гривень суд обрав запобіжний захід ще двом чиновникам, які повернулися в Україну після відряджень.

Про це журналісту «Слова і Діла» розповіли в Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

Так, суд ще вчора, 20 лютого, обрав запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту директору Департаменту комунальної власності Одеської міськради Олексія Спектору та голові комісії міськради з питань комунальної власності Василю Шкрябаю.

Також на них поклали наступні обов'язки: прибувати за першим викликом, не відлучатися з місця проживання без дозволу, повідомляти про зміну місця проживання, утримуватися від спілкування з фігурантами провадження, здати закордонні паспорти і носити електронний браслет.

Останнім підозрюваним, якому наразі не обрали запобіжний захід, є оцінювач будівлі, директор приватного підприємства «Брокбізнесконсалт» Галина Богданова. Суд наразі проводить судове засідання з обрання їй запобіжного заходу.

Нагадаємо, суд відправив під цілодобовий домашній арешт заступника директора Департаменту комвласності Одеської міськради Радіонова й узяв під варту представника офшорної компанії Valton Group LP Кравченка.

Раніше суд взяв під варту екс-директора й засновника ТОВ «Девелопмент Еліт» Петра Загодіренка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: