пʼятниця, 09 лютого 2018 15:45

Банкова може розіграти дострокові вибори - Тягнибок

Банкова може розіграти дострокові вибори - Тягнибок
Дострокові вибори можуть відбутися у серпні-вересні, каже лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок. Фото: Назарій МАЗИЛЮК

Адміністрація президента розглядає сценарій дострокових парламентських виборів цього року. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

"Можуть бути дострокові парламентські вибори на серпень або вересень. Це вигідно теперішній владі. Оскільки їхні позиції слабнуть, починають розуміти що у 2019 році весною програють президентські. Але для того, щоб укріпитися, хочуть за рахунок адмінресурсу, поки є при владі, провести вибори. Отримати за рахунок мажоритарних округів якусь потужну фракцію", - розповів він.

"Адміністрація президента розглядає кілька різних сценаріїв, не будуть гребувати для збереження влади абсолютно нічим, прорахують варіант, вигідний лише для них. Влада не займається управлінням державою, війною, внутрішнім розвитком економіки, а виборами", - додав політик.

Натомість "Свобода" братиме участь у чергових президентській і парламентській виборчих кампаніях, сказав Тягнибок.

"Не виключаю, буде єдиний блок українських націоналістів. Це важливо стратегічно. Підписали меморандум з "Правим сектором", "Національним корпусом", Конгресом українських націоналістів. Майже рік успішно співпрацюємо. Логічно було би, якби нам вдалося сформувати єдину команду на вибори", - заявив лідер "Свободи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко формує виборчий штаб

У п'ятницю, 9 лютого, у колонній залі Київської міської ради проходять п'яті Бандерівські читання. Їх організував недержавний аналітичний центр "Українські студії стратегічних досліджень" і Науково-дослідний інститут українознавства. На фахову дискусію зібралися науковці, політики, політологи, дипломати, філософи та учасники війни на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Банкова може розіграти дострокові вибори - Тягнибок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути