У мережі опублікували відео скандальної бесіди Тимошенко з послом РФ

Працівник одного з російських телеканалів розмістив у Facebook відео бесіди глави партія «Батьківщина» Юлії Тимошенко з послом РФ у Німеччині Сергія Нечаєва на полях Мюнхенської конференції з безпеки.

На ньому видно вже кінець бесіди, коли дипломат полишає Тимошенко, передають Патріоти України.

Загальну тривалість бесіди на цьому відео визначити не можна. Після відходу Нечаєва працівник російського телебачення наблизився до Тимошенко і спробував узяти коментар, але та відмовилася.

Раніше у Міністерстві закордонних справ Росії заявили про зустріч народного депутата, екс-прем'єра України Юлії Тимошенко і посла Росії в Німеччині Сергія Нечаєва у рамках Мюнхенської конференції з безпеки. Як повідомила речниця російського відомства Марія Захарова, Тимошенко і Нечаєв поспілкувалися у той час, коли відбувалася зустріч міністра закордонних справ України Павла Клімкіна з його російським колегою Сергієм Лавровим.

Крім того, в офіційному twitter МЗС Росії було оприлюднене фото, на якому, зокрема, є Юлія Тимошенко. Пізніше партія «Батьківщина» заявила, що фото за участі Тимошенко з кулуарів Мюнхенської конференції з безпеки, опубліковані МЗС Росії, є провокацією. У політсилі звернулись до засобів масової інформації «з проханням не брати участі у кремлівських спецопераціях».

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...