"Раз вы заявляете "нас там нет", значит, "вас там не будет": Бутусов про реакцію міністра оборони США на розгром найманців РФ в Сирії

Джеймс Меттіс показав, як треба коментувати війну на Донбасі українським генералам, а американські сили спеціальних операцій, артилерія і авіація показали, як треба знищувати російських найманців.

Джеймс Меттіс. Фото: Рейтерс.

Міністр оборони США, чотиризірковий генерал Джеймс "Скажений пес" Меттіс на офіційному брифінгу в Пентагоні прокоментував розгром російських військ американцями поблизу селища Хшмам в Сирії 7-го лютого 2018-го. Про це на своїй сторінці в Facebook написав головний редактор "Цензор.НЕТ" Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

Ось що написав журналіст: Цитата года! "Это была самооборона. Очевидно, что мы не вовлечены в гражданскую войну в Сирии... Россияне нам в то время говорили, что их сил там нет... Факт заключается в том, что кто-то решил нас атаковать, а россияне говорили, что речь идет не о них... Нельзя просить Россию предотвратить конфликт в том случае, когда она что-то не контролирует".

Министр обороны США, четырехзвездный генерал Джеймс "Бешеный пес" Мэттис прокомментировал в ряде СМИ разгром российских войск американцами близ поселка Хшмам в Сирии 7-го февраля 2018-го. Мэттис показал, как надо комментировать войну на Донбассе украинским генералам, а американские силы специальных операций, артиллерия и авиация показали как надо уничтожать российских наемников. Раз вы заявляете "нас там нет", значит "вас там не будет".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед терактом у Крокусі проходила спецоперація! Затримали групу бійців. Помітили дивну зброю - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:15

У Росії 22 березня стався теракт у «Крокус Сіті Холі». Загинуло багато людей, також є постраждалі. Незадовго до теракту біля «Крокусу» затримали групу спортсменів. Але чому? Що там відбувалося? Як Кремль заплутався у своїх словах коментуючи теракт? Куд...

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...