ГоловнаСуспільствоПодії

Мати загиблої в ДТП за участю авто Димінського заявила про повне відшкодування збитків

Адвокат підозрюваного опублікував заяву матері про те, що матеріальних претензій у неї немає.

Мати загиблої в ДТП за участю авто Димінського заявила про повне відшкодування збитків
Фото: zaxid.net

Мати загиблої Наталії Тріли в ДТП за участю автомобіля бізнесмена Петра Димінського подала в прокуратуру заяву про відкликання матеріальних претензій. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив адвокат підозрюваного у справі охоронця бізнесмена, Віктор Василюк.

"Сьогодні нарешті вдалося попросити вибачення у мами дівчини, яка загинула в ДТП 18 серпня 2017 року у Львівській області", - написав у соцмережі адвокат.

Захисник виклав фото заяви матері Наталії Тріли на своїй сторінці у соцмережі.

"Збитки, спричинені дорожньо-транспортною пригодою, яка мала місце 18 серпня 2017 за участю Тріли Н. Е., відшкодовані повністю. Матеріальних претензій у зв'язку із зазначеною дорожньо-транспортною подією не маю, що засвідчую своїм підписом. Одночасно інформую про відкликання (скасування) виданих довіреностей мною третім особам на представництво моїх інтересів у судах та інших органах щодо вищевказаної ДТП ", - йдеться в заяві матері.

Фото: Viktor VasilyukFacebook

Нагадаємо, раніше стало відомо, що охоронець бізнесмена Петра Димінського Андрій Борщ, підозрюваний в причетності до смертельної дорожньо-транспортної пригоди у Львівській області, підпадає під амністію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram