УкраїнськаУКР
EnglishENG
PolskiPOL
русскийРУС

Чемпіон світу відмовився битися з непереможним українським боксером, залишившись без титулу

123,7 т.
Кадзуто Іока

Український боксер Артем Далакян, який виступає в найлегшій вазі, раптово втратив титульний бій. Триразовий чемпіон світу Кадзуто Іока не захотів битися з нашим непереможним співвітчизником, відмовившись від поясу за версією Всесвітньої боксерської асоціації (WBA).

За словами батька японця Кацунорі, який також є його промоутером, менеджером і тренером, Іока не зацікавлений у тому, щоб захищати титул. Більш того, він поки не планує повертатися на ринг.

"Йому вирішувати, битися далі або повісити рукавички на цвях. Якщо його мотивувати, у нього в 2018-му може бути бій вже за четвертий титул", - заявив тренер чемпіона в коментарі Fightnews.com.

Читайте: "Український стиль": відомий боксер пообіцяв битву з кращим бійцем Росії

За даними джерела, у травні цього року боксер одружився на популярній в Японії співачці Нані Танімурі і перебрався з Осаки в Токіо без дозволу свого наставника. Після Іока вважав за краще залишитися без титулу, ніж виходити на ринг для його захисту без належної підготовки.

Раніше "Обозреватель" повідомляв, що відомий український боксер нокаутував непереможного американця в першому бою на профі-рингу.