Сергій Євтушок: Пронизана корупцією влада наживається навіть на війні

Нинішня влада настільки погрузла в корупції та брехні, що не соромиться наживатись навіть на воїнах, які захищають їхню безпеку та віддають свої життя за мир в нашій державі.

Про це заявив народний депутат від «Батьківщини» Сергій Євтушок у прямому ефірі телеканалу «NewsOne», коментуючи чергові корупційні скандали у Міністерстві оборони України, що спалахнули напередодні.

«На жаль, розкрадання грошей та інші корупційні оборудки набрали системного характеру у військовому відомстві. Це стосується усього: від того, що їсть український солдат, до того, яка броня захищає його від ворожих куль на фронті. Не втрачають можливість підзаробити на війні й інші відомства та чиновники як місцевого, так і найвищого рівнів. На кому ви заробляєте? На тих, хто захищає вашу безпеку, віддаючи життя за мир в Україні?» – обурено зазначив парламентар.

Він переконаний, що лише повне перезавантаження влади в нашій державі зможе зупинити це безчинство та зруйнувати ту тотальну корупцію, в які потопає Україна.

Політик вкотре наголосив, що ті антикорупційні заходи, які були впроваджені за останні три роки, не змогли зруйнувати корупційну систему, бо в нашій державі відсутній реально діючий механізм винесення покарання, яким має бути Антикорупційний суд.

«Створення незалежного Антикорупційного суду дійсно може стати реальним кроком до викорінення тієї нищівної корупції, що руйнує нашу державу. В Україні вже створено низку антикорупційних органів, що реально намагаються боротись з цією проблемою: відкривають провадження і передають їх до суду, реформа якого, на жаль, так і не відбулась. І це досі дозволяє корумпованим чиновникам купувати рішення та уникати відповідальності», – зазначив депутат від «Батьківщини».

До того ж, Сергій Євтушок сказав, що для відновлення довіри українського народу як до судів, так і до влади вцілому, необхідне їхнє повне перезавантаження.

«Українці розуміють, що внесена президентом ініціатива щодо реформування системи судочинства, яку вже, на жаль, проголосували в парламенті, закриває двері судів для звичайних людей. Українці зневірились – вони бачать, що ті, хто перебувають сьогодні при владі, зроблять все, аби відгородити себе та свої бізнесові клани від правосуддя», – наголосив він.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова