RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Мережі обурив інцидент з "мажором" на дорозі в Києві: опубліковані фото

У Києві охоронці "мажора" на Mercedes, що виїхав на зустрічну смугу, викинули з машини чоловіка, який не став їх пропускати.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила Марина Шабаліна.

"У четвер увечері малолітка на білому "Мерседесі" #АО0055 виїхав на нашу смугу (зустрічна для нього смуга руху), замість того, щоб пропустити, сигналив, а оскільки ми його не пропустили і не стали робити маневри з їздою назад на перехресті, вибігла його охорона, увірвалася в нашу машину через відкриті вікна, зсередини відкрили центральний замок, чоловіка викинули з машини, а у мене вирвали телефон, тому що дуже не хотіли, щоб фото збереглися. До речі, один з бодігардів представився поліцією", - зазначила вона.

За словами Шабаліної, на місце події викликали патрульних.

"Патрульні взяли телефони, куди звернутися за записом з камер - це знімалося з 3 будинків... Далі Нацполіція навідріз не хоче вносити нашу заяву в ЕРДР, прокурор, який повинен поставити за обов'язок поліції внести справу в ЕРДР, запитує, а чому ви не поступилися? Ви ж бачите, які машини? А навіщо ви ворушите цю справу, ви хочете побоюватися за своє здоров'я?" - написала вона.

Варто зазначити, що пост активно коментують в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Оболонському районі Києва мами оригінально провчили водія Mitsubishi, який своїм автомобілем заблокував вхід до дитячого садка.