"Московська гнида": Генерал ЗСУ, який приїхав на передову, заявив, що Росія - "велікая страна", а добровольці АТО - злочинці (відео)

Бійці різко відповіли військовому.



В інтернеті розгорівся скандал через заяву генерал-майора Збройних сил України (ЗСУ) Петра Нікітенко про українських добровольців. Про це на своїй сторінці в Facebook пише Roman Kirichenko, повідомляють Патріоти України.

Так, генерал заявив, що українські добровольці, які воюють на сході України, - це злодії і мародери, які боягузливо втекли з Іловайська. Крім того, він вважає, що з Росією Україна воювати не може, оскільки "це сильна і могутня держава".

"Ми назвали цього генерала чмом і генеральською гнидою. Звичайно ж, це було зроблено на емоціях і, скажімо так, на нервах. Ні, генерале, ти не чмо і не генеральська гнида - ти просто боягуз і зрадник. Таким не місце в Збройних силах України", - заявили військові в зверненні, яке розмістив на своїй сторінці автор посту.

ОНОВЛЕНО:

Варто відзначити, що в мережі відшукали сторінку генерала, який образив українських добровольців. Втім, поки ні він сам, ні Міністерство оборони інциденту не коментували.

ОНОВЛЕНО:

7 серпня відбулася перша реакція вищого військового керівництва держави на ганебний випадок з генералом Никитенком. Про це повідомив волонтер Роман Донік.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...