Перейти к основному содержанию

Нові нашивки для Збройних сил України

До 26-ї річниці проголошення незалежності України в дизайн-студії WARTA розробили концепцію нарукавних нашивок (патчів) для військовослужбовців Збройних сил України. Це дуже крута ідея!

Примітка редакції. Творці нового проекту патчів для Збройних сил України зі студії WARTA попросили «Петра і Мазепу» допомогти з розповсюдженням інформації про проект. Ми не змогли відмовити: пропозиція справді цікава.

До 26-ї річниці проголошення незалежності України в дизайн-студії WARTA розробили нову концепцію нарукавних нашивок (патчів) для військовослужбовців Збройних сил України.

Концепція не має аналогів у світі. Для кожного роду Збройних сил ми розробили та чітко структурували нашивки за формою і стилем виконання. Прибрали всі радянські символи, написи й зображення техніки.

Тепер наповнення нашивок складається з одного-двох об'єктів. У своїй роботі ми використали досвід геральдистів і сучасних течій у дизайні, це допоможе легко ідентифікувати приналежність військовослужбовців до певного роду військ.

Ми переглянули всі нинішні нашивки підрозділів ЗСУ, запропонували патчі для 169-го навчального центру «Десна», 72-ї «чорної» ОМБр, анонсованої іменем «Чорних запорожців», 24-ї ОМБр імені Данила Галицького, 79-ї ОДШБр.

Також рекомендували патрона Олексу Довбуша 128-й ОГПБр, 43-й ОАБр — великої потужності назву «Перун» на честь слов'янського бога-громовержця і розробили нарукавні знаки для них.

Під час створення нових нашивок ми приділили велику увагу унікальності

форми, лаконічності наповнення та глибині змісту. Наша мета — зробити так, аби бійці української армії пишалися своєю історією, країною та приналежністю до Збройних сил України.

24 серпня 2017 року о 9:00 на онлайн-ресурсах дизайн-студії WARTA всі небайдужі ознайомляться з новою концепцією нарукавних нашивок для військовослужбовців Збройних сил України.

warta18

warta17

warta16

warta15

warta14

warta13

warta12

warta11

warta10

warta9

warta8

warta7

warta6

warta5

warta4

warta3

warta2

warta1

Дизайн-студія WARTA

У самурая нет цели, есть только путь. Мы боремся за объективную информацию.
Поддержите? Кнопки под статьей.