Матроса ЗСУ в день народження забили до смерті

У с. Єгорівка Роздільнянського району Одеської обл. забили до смерті військовослужбовця Військово-Морських Сил ЗСУ Арслана Шейхова.

“11 серпня 2017 Шейхов перебував у законному звільненні та разом з родиною святкував у себе вдома свій 33-ій день народження. Близько 19:00 цього дня до нього заїхав на власному автомобілі його знайомий громадянин Злий В.І. (01.01.1976 року народження). За кілька хвилин вони поїхали в невідомому напрямку. Більше живим Шейхова ніхто не бачив… Увечері близько 23:50 біля воріт свого будинку місцевий лікар села Єгорівка знайшов труп Шейхова. Лікар одразу викликав “швидку” медичну допомогу та зателефонував до відділу Національної поліції”, – повідомила радник начальника Генштабу ЗСУ Олена Вербицька.

Поліцейські виявили на тілі Шейхова садна, переломи носа та черепа.

“За попередньою інформацією судово-медичного експерта місцевого моргу, смерть Шейхова настала у зв’язку з захльобуванням блювотною масою. Про вищезазначені тілесні ушкодження, які є несумісні з життям, навіть мова не йде”, – підкреслює представниця ЗСУ.

Вербицька припускає, що такий висновок зумовлений тим, що Злий є колишнім співробітником органів МВС та сином колишнього голови Єгорівського радгоспу

“Наразі Злого затримано та він перебуває у Роздільнянському відділку поліції, але є побоювання, що вже за кілька годин Злого після одного телефонного дзвінку відпустять на свободу”, – додає вона.

Джерело852178

Sharing is caring!

Send a Comment