"Геніальна штука. Це миттєво змінює всю картину війни": Невзоров пояснив, навіщо Україні Javelin

На думку російського публіциста, американські ракетні комплекси здатні дати божевільну перевагу тій стороні, у якої вони є.

Ілюстрація:http://uapress.info

Якщо українська армія отримає протитанкові ракетні комплекси Javelin від США, то це дасть їй величезну перевагу на Донбасі. Таку думку висловив російський публіцист Олександр Невзоров, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"Звичайно, чудово, якщо у вас з'являться Javelin, тому що ця штука здатна в абсолютно будь-якій локальній війні, де є будь-яка техніка, дати божевільну перевагу тій стороні, у якої вони є. Це геніальна штука, від якої немає порятунку, яка на даний момент здатна виграти в будь-якій війні.

Ці Javelin роблять абсолютні чудеса. Скільки є Javelin, стільки немає танків у протилежної сторони. Стріляти з них може будь-який ідіот зі стовідсотковою гарантією ураження. Це миттєво змінює всю картину війни," – сказав Невзоров.

Він підкреслив, що ракетні комплекси призначені не тільки для знищення танків, а й іншої техніки. також публіцист нагадав, що у Росії подібних переносних протитанкових комплексів третього покоління немає і вони не з’являться у найближчому майбутньому.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...