Події
25 липня 2017
Буде моторошно: вийшов трейлер українського фільму «Мороки» (відео)
Прем’єра картини очікується у травні 2019 року.
news-image

Вийшов трейлер фільму «Мороки» молодого режисера Семена Мозгового. Його презентація відбулася на Одеському міжнародному кінофестивалі. В основу стрічки лягла повість українського автора Олександра Михеда «Д-р Металевий Кулак проти Витязя», що увійшла до арт-буку «Мороки» та збірки «Транзишн», передає «Є!» із посиланням на Сultprostir.

«Я попросив Михеда надіслати мені щось цікаве для фільму. Він обрав цей твір, назвавши його цілком кінематографічним. Мені повість сподобалась, і я почав міркувати над її екранізацією. Потім вирішили все зібрати до купи, привести проект до належного вигляду і запустити в широке плавання. Зараз працюємо над сценарієм і шукаємо можливості подальшої реалізації задуманого», – поділився Семен Мозговий.

«Мороки» – містичний трилер, що розповідає про журналіста й оператора, які розслідують справу зникнення дітей. Пізнім вечором вони опиняються у відлюдному хуторі в лісі, знаходять стару хату і лишаються там до ранку. Далі героям доводиться зустрітися з потойбічним.

Розпочати зйомки фільму «Мороки» планують на початку 2018-го. Продюсером стрічки виступить Олександр Чепіга, художником-постановником – Дмитро Костюминський, музику писатиме Роман Григорів, а головну роль виконає Вікторія Карпінська, яку можна побачити вже у трейлері.

Прем’єра картини очікується у травні 2019 року.

 

 


WICKED from Simon Mozgovyi on Vimeo.