MENU

Встановлення індивідуальних лічильників газу. Справедливий підхід

1969 0

Давайте проаналізуємо цю новину.

Є перший варіант - на мою думку, правильний. Всі отримують індивідуальний лічильник газу (вони включені у тариф), а значить і облік свого споживання.

Читайте також: "Великий Пу". Як у світі вшановують агресора та диктатора

Є другий варіант - на мою думку, поганий. Ставляться будинкові лічильники газу. Відповідно в межах будинку відбувається комунізм. Всі платять по середніх показниках. Хто споживає мало - переплачує. Хто споживає багато - недоплачує.

Є третій варіант - найгірший. Коли у будинках з будинковим лічильником окремі квартири починають встановлювати індивідуальні. Очевидно, такі квартири споживають менше газу і мають фінансову можливість за свої гроші встановити лічильник. Але є квартири, які споживають мало, але не мають можливості/бажання встановити за свої гроші. Тоді все велике споживання усереднюється з такими квартирами, їх рахунки ще більше виростають, вони переплачують ще більше, збільшується несправедливість.

Читайте також: Экологи наступят на горло "Северному потоку-2"?

Краще негайно припинити ці всі експерименти і повернутись до першого варіанту, тим більше, що біля 95% споживання газу вже обладнано індивідуальними приладами обліку.

Андрій ГЕРУС


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини