Про це повідомили на офіційній сторінці клубу "Ібіца" в Одесі на сторінці у Facebook.

"Концерт Басти не відбудеться. Повернення заздалегідь куплених квитків здійснюється в місцях їхнього придбання. Приносимо свої вибачення за надані незручності!" – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Чиї концерти зриватимуть у Одесі: у мережі з'явився "чорний список"

Водночас причини скасування не пояснюють. Однак, раніше ЗМІ повідомляли, що зірвати концерт Басти в Одесі обіцяли радикали.

До слова, напередодні, 17 червня, концерт Басти провели у Києві у Stereo Plaza і це попри те, що у 2015 році він виступав у Криму. В СБУ це пояснили тим, що Баста не був внесений до списку осіб, яким було заборонено в'їзд в нашу країну.

Нагадаємо, 28 травня в Одесі активісти з димовими шашками мітингували біля нічного клубу "Ібіца" в Аркадії, де мав відбутися концерт співачки Світлани Лободи. Організаторам довелося скасувати концерт Лободи. Попри це, Лобода збирається ще раз виступити в Одесі, а також у Харкові. Водночас блогер та ініціатор протестів проти виступів українських артистів, які працюють в РФ, Сергій Стерненко запевняє, що співачка Світлана Лобода більше не виступатиме в Україні.

Крім того, активісти в Одесі пообіцяли влаштувати "теплий" прийом Івану Дорну 9 червня. Після таких заяв музикант скасував запланований концерт.

Через можливий протест активістів в Одесі також скасували концерт російського репера МОТ, а також української співачки Ірини Білик.