Глава фракції "Самопомочі" оголосив голодування через "знущання над Львовом"

Глава фракції "Самопомочі" оголосив голодування через "знущання над Львовом"

Фото: УНІАН

За словами політика, він протестує проти знущання над містом, яке є символом свободи, підтримуючи львів'ян, які завжди толерантні до влади.

У понеділок, 19 червня, голова фракції "Самопоміч" Олег Березюк оголосив про голодування під час Погоджувальної ради лідерів фракцій та голів комітетів Верховної Ради. Про це повідомляє УНІАН.

Так, голодуванням Березюк висловлює протест передусім проти знущанням над Львовом.

"Протестуючи проти знущання над людьми, приниження, брехні, протестуючи проти знущання над містом, яке є символом свободи, підтримуючи львів'ян, які є завжди терпеливі, толерантні до влади, бо вірять в державу і хочуть її бачити, а ця держава в особі центральної влади над ними знущається цинічно, і вимагаючи припинення цього знущання і припинення брехні в державі, я як людина, лікар і народний депутат України, прийняв екстраординарне для себе рішення... Я оголошую голодування", - заявив він.

Нагадаємо, у Львові від літа минулого року тривають проблеми із вивозом сміття через закриття Грибовицького звалища. Раніше на засіданні уряду Гройсман різко розкритикував міського главу Львова Андрія Садового за неспроможність самотужки вирішити проблему накопичення сміття в місті. Це він зробив у відповідь прохання міської влади оголосити місто зоною надзвичайної екологічної ситуації. 

Прем'єр-міністр України вважає, що для вирішення проблеми зі сміттєвивезенням у Львові потрібно побудувати новий полігон, що займе кілька місяців.

На Житомирщині селяни спіймали фури із львівським сміттям

На Житомирщині селяни спіймали фури із львівським сміттям

Повʼязані теми:

Наступна публікація