ua en ru

Березюк оголосив голодування

Березюк оголосив голодування Фото: Олег Березюк (УНІАН)

Глава фракції "Самопоміч" Березюк заявив, що не планує ходити на засідання Ради

Глава парламентської фракції "Самопоміч" Олег Березюк оголосив голодування. Про це він заявив сьогодні на погоджувальній раді керівників фракцій і голів комітетів, передає кореспондент РБК-Україна.

"Рік тому до нього (до Львова, - ред.) прийшов ворог, який протягом року цинічно, бреше на кожному кроці, знущається не тільки над керівником міста чи політичною силою, знущається над людьми, які там живуть... Я оголошую голодування, підтримуючи львів'ян і протестуючи проти свавілля центральної влади в Україні у ХХІ столітті", - заявив Березюк.

Березюк додав журналістам, що непланує ходити на засідання Верховної Ради України.

"Ні", - відповів він на питання, чи збирається ходити на засідання.

Наразі Березюк пішов на переговори до Адміністрації президента України.

"Протестуючи проти знущання над людьми, приниження та брехні, Протестуючи проти знущання над містом, яке є символом Свободи, Підтримуючи львів'ян, які завжди терпеливі до влади, бо вірять в Державу, Вимагаючи припинення цього знущання та цієї брехні, Я як людина, лікар і народний депутат прийняв для себе екстраординарне рішення — я оголошую голодування, підтримуючи львів'ян і протестуючи проти свавілля центральної влади у 21 столітті... На жаль!, — Олег Березюк, голова фракції "Самопоміч"

Опубліковано Об'єднання "Самопоміч" 19 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львові накопичилося понад 8,5 тис. тонн твердих побутових відходів, які нема куди вивезти.