Поп-діва Бейонсе народила двійню – ЗМІ

Поп-діва Бейонсе народила двійню – ЗМІ

Фото: Reuters

Співачка вдруге стала мамою.

Популярна виконавиця Бейонсе, яка нещодавна була визнана співачкою з найбільшим доходом у світі, та її реп-магнат чоловік Джей-Зі минулого тижня стали батьками ще двох малюків.

Про це повідомляють численні західні ЗМІ з посиланням на інсайдери.

Ресурс Showbiz 411 першим повідомив у суботу, 18 червня, що чимало джерел підтвердили народження двох немовлят пари або вночі 12 червня, або вранці 13 червня.

Журналу People цього ж дня повідомило, що "Бейонсе і Джей схвильовані цією подією і вже почали ділитися звісткою з членами родини і найближчими друзями".

Водночас розважальний ресурс E! зазначив, що у вівторок, 13 червня, Бейонсе та Джея-Зі бачили біля госпіталю у Лос-Анджелесі. Біля цього ж госпіталю бачили і сестру Бейонсе – співачку Соланж.

Ще більшого розпалу додало те, що в п'ятницю, 16 червня, у Мережі з'явилося фото невідомої жінки із великим букетом рожевих, синіх та фіолетових квітів та листівкою: "B + J" (Бейонсе + Джей-Зі). При цьому на фото були рожеві та сині кульки викладені у формі слів "Baby Girl" та "Baby Boy" (малюк-дівчинка і малюк-хлопчик).

Зауважимо, що лікарі датою пологів ставили 12 червня. Однак, досі зіркова пара офіційно не повідомляла про народження двійнят. Між іншим, у Бейонсе та Джей-Зі вже є донечка Блу Айві.

Нагадаємо, про свою вагітність Бейонсе повідомила лише цьогоріч у лютому, виклавши тільки одне фото в Instagram. При цьому зірка побила рекорд – фото на сьогодні лайкнуло понад 10 млн користувачів.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація