Стала відома причина смерті актриси Керрі Фішер

Поділитися
Стала відома причина смерті актриси Керрі Фішер Встановлено причини смерті Керрі Фішер
Актриса померла 27 грудня.

Причиною смерті актриси Керрі Фішер стало апное (зупинка дихання уві сні) і "ряд невстановлених причин", повідомляє Associated Press з посиланням на окружного коронера Лос-Анджелеса.

У заяві також йдеться про те, що Фішер страждала атеросклеротичною хворобою серця і вживала лікарські препарати, але вплив цих факторів на її смерть не встановлено.

Фішер, відома завдяки ролі принцеси Леї у кіносазі "Зоряні війни", померла 27 грудня минулого року.

Фішер народилася 21 жовтня 1956 року в Беверлі-Хіллз (штат Каліфорнія, США) у сім'ї актриси Деббі Рейнольдс і співака Едді Фішера. Популярність здобула завдяки ролі принцеси Леї Органи у класичній трилогії кіносаги "Зоряні війни". На момент початок зйомок першого фільму актрисі було 19 років.

Керрі Фішер повернулася до образу, який приніс їй популярність, у 2015 роки, зігравши у фільмі "Зоряні війни: Пробудження сили".

Актриса виконала ролі у більш ніж 80 фільмах і серіалах, серед яких "Брати Блюз" (1980), "Ханна та її сестри" (1986), "Джей і мовчазний Боб завдають удару у відповідь" (2001), "Секс у великому місті" і "Теорія великого вибуху".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі