На Волині вилучили "чорну касу" митниці та 11 тонн спирту

Фото
Поділитися
Під час обшуків правоохоронці виявили 90 тисяч доларів, 290 тисяч гривень, неврахований спирт і деревину.

Співробітники поліції і прокуратури провели обшуки в офісі однієї з комерційних структур, а також за місцем проживання її керівника в рамках кримінального провадження про корупції на Волинській митниці.

За даними слідства, підприємець відповідав за зберігання "чорної каси" обласної митниці, повідомив генпрокурор Юрій Луценко на своїй сторінці у Facebook у п'ятницю ввечері, 16 червня.

Під час обшуків було виявлено та вилучено 90 тисяч доларів, 290 тисяч гривень, а також документи, що підтверджують незаконне походження коштів, здобутих шляхом контрабандного переміщення транспорту і товарів через кордон.

Крім того, правоохоронці також знайшли підпільний цех із виробництва фальсифікованого алкоголю, вилучили 11 тонн спирту і значну кількість необлікованої деревини.

Нагадаємо, в квітні при отриманні хабара був затриманий в. о. заступника начальника Одеської митниці. Митник вимагав та отримав хабар від підприємця за безперешкодне митне оформлення вантажу. Як з'ясувалося, він фактично займає посаду першого заступника начальника Херсонської митниці ГФС, а посаду в Одеській області займав "у відрядженні", уточнили в прокуратурі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі