ua en ru

Поклонська прокоментувала інформацію про таємну квартиру в "ДНР"

Поклонська прокоментувала інформацію про таємну квартиру в "ДНР" Наталія Поклонська (Скріншот з YouTube/Крим Daily|)

Екс-"прокурор" окупованого РФ Криму пригрозила організації Transparency International

Наталія Поклонська заперечує інформацію про те, що у неї є нерухомість в "ДНР", яку виявила організація Transparency International, стверджуючи, що квартиру їй "підкинули", передає російське РБК.

"Я буду просити Генеральну прокуратуру Росії провести перевірку за фактом скоєних злочинів. За ознаками статей [Кримінального кодексу] 201 (зловживання повноважень особою, яка виконує управлінські функції в комерційних цілях), 128.1 (наклеп), 137 (поширення відомостей про приватне життя без згоди особи у відношенні неповнолітньої дитини), 170 (реєстрація незаконних операцій з нерухомим майном)", — сказала вона.

Як повідомила Поклонська, документи підготують вже ввечері, а завтра направлять.

"Бо все, що я поки можу прокоментувати зараз — це ініціювання перевірок. І тоді Transparency International будуть дійсно займатися своєю справою — пиляти дрова", - сказала депутат Держдуми РФ.

При цьому Поклонська стверджує, що не має відношення до якоїсь Дубровської, на яку записана житлоплощу.

"Я Поклонська. Моя особиста справа, з моменту народження, зі свідоцтва про народження, і до моменту (догляду) з Генеральної прокуратури, знаходяться в Генпрокуратурі України. Це завірені документи, і тому що вони роблять з цими документами на Україні з політичних мотивів, мені не відомо", - додала вона.

Депутат Держдуми вважає, що квартиру їй вирішили "підкинути", порівнявши ситуацію з тим, коли "співробітники правоохоронних органів перевищували службові повноваження і підкидали потерпілим наркотики, або патрони, або гроші".

"А мені, виходить, вирішили "підкинути" квартиру. 29 кв. м? Знаєте, якось скуповато! От цікаво, а віллу і яхту вони теж так само "виявляють"?" — заявила депутат.

Раніше повідомлялося, що у Поклонської знайшли таємну квартиру в "ДНР".