ЗМІ повідомляють, що Майкл Флінн був відправлений у відставку через те, що заблокував американський «план по звільненню Ракки» при основній ударній силі — курдах. За це Майкл Флінн отримав 500 000 доларів від уряду Туреччини.

Майкл Флінн пішов у відставку в лютому 2017 роки не пропрацювавши й місяця у якості радника з національної безпеки Дональда Трампа.

591e8b030dd08.jpg

Майкл Флінн, відставний генерал-лейтенант військово-повітряних сил США. Свого часу командував американською розвідкою в Афганістані. А в Іраку відповідав за виявлення Абу Мусаба аль-Заркаві.

У лютому світові ЗМІ писали, що Майкл Флінн відправлений у відставку за ідею співпраці з Росією по Сирії. Ще раніше він піддавався критиці за обід з Президентом Росії В.В. Путіним.

Майклу Флинну належить також гучний свого часу вислів, що: «Історія покарає Америку за війну в Іраку».

А тепер уявіть, чи реально в Україні, щоб Порошенко відправив у відставку Муженка, Литвинів, чи хоча б Гройсмана через виявлений факт хабара чи лобізму на користь іншій державі? Досвід останніх чотирьох років показує, що — ні. Просто колода з наближених кумів та подєльніків перетасовується, і олігархи ділять між собою посади. Без покарання. Навіть відправкою у відставку...