Пройшов перший півфінал Євробачення-2017. У ньому взяли участь представники 18 країн: Швеція, Грузія, Австралія, Албанія, Бельгія, Фінляндія, Азербайджан, Португалія, Греція, Молдова, Чехія, Кіпр, Болгарія, Словенія, Латвія, Ісландія, Чорногорія, Польща. Але далі братимуть участь у конкурсі тільки 10.

За результатами голосування глядачів і журі, у фінал потрапляють

1. Молдова

2. Азербайджан

3. Греція

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

4. Швеція

5. Португалія

6. Польща

7. Вірменія

8. Австралія

9. Кіпр

10. Бельгія.

На жаль, по достоїнству не були оцінені стильний номер групи Norma John з Фінляндії і сильний вокал учасниці з Грузії Тамари Гачечиладзе.

А любов вечора – нехитре виконання португальця Сальвадора Собрала дивно красивої мелодійної пісні. Здається, знаю, за кого буду вболівати у фіналі.

Відкривав концерт номер у виконанні Monatik'a, який перевів свій хіт «Кружляє» на англійську. А завершила півфінал Джамала своєю піснею-переможницею минулого Євробачення «1944».

Як повідомляють представники офіційного туроператора Євробачення-2017 компанії «Пілот», до Києва прибуло близько 20 тисяч іноземних гостей. Це не рахуючи офіційних делегацій країн-учасниць і працівників, задіяних у підготовці конкурсу.

Квитки на репетиції і вечірні шоу з журі ще є у продажу. Так що ще можна встигнути потрапити на шоу в Міжнародний виставковий центр, які, як показав перший півфінал, були справді грандіозними.