пʼятниця, 28 квітня 2017 15:42

24-річній акторці заборонили зніматись в кіно через надмірну сексуальність
9

24-річній акторці Денні Кван  заборонили зніматися в кіно
Фото: dailymail.co.uk
24-річній акторці Денні Кван  заборонили зніматися в кіно
24-річній акторці Денні Кван  заборонили зніматися в кіно
24-річній акторці Денні Кван  заборонили зніматися в кіно
24-річній акторці Денні Кван  заборонили зніматися в кіно

24-річній акторці Денні Кван з Камбоджі заборонили зніматися в кіно через надмірно сексуальний одяг. Такого висновку дійшли працівники міністерства культури країни. Покарання діятиме рік.

Дівчина зіграла в багатьох національних фільмах. На її сторінку в соцмережі Facebook підписано 300 тис. користувачів з усього світу.

"У Камбоджі багато сексуальних артистів. Під час зйомок деякі навіть більше мене цілуються та поводяться еротично. Я знаю, що маю право носити що хочу, але в нашій культурі люди не можуть це прийняти. Відтепер я намагатимуся не бути такою сексуальною, як зазвичай, коли пишу в Facebook ", - сказала Денні Кван.

Рішення міністерства викликало обурення серед жінок та захисників свободи в країні.

"Як на мене, міністерство не має з нею так поступати. Не існує закону, який би забороняв людям щось носити", - заявила виконавчий директор організації за гендерну рівність Gender and Development Cambodia Рос Софіп.

Також активістка додала, що в цьому випадку порушується конвенцію ООН про ліквідацію всіх форм дискримінації щодо жінок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 24-річну дівчину звільнили з роботи через надмірну красу

"Таке могло статися лише з жінкою. Це гендерна дискримінація та порушення гендерної рівності", - заявила голова організації з прав жінок Тільда ​​Хук.

Співробітники міністерства впевнені, що вчинили правильно. Глава дисциплінарного ради зазначив, що міс Кван покарана за те, що порушила письмову обіцянку не носити відвертий одяг.

Прес-секретар міністерства у справах жінок Пон Патборей наголосив що, акторка, як публічна фігура, не має права носити все, що забажає.

"Міс Італія-2007" та колишня модель вперше показала своє обличчя після того, як екс-коханий хлюпнув їй в обличчя кислотою. 28-річна Джессіка Нотаро з'явилася в ефірі італійської програми Maurizio Costanzo Show.

Зараз ви читаєте новину «24-річній акторці заборонили зніматись в кіно через надмірну сексуальність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути