"Путін вважає мене ворогом і я борюся з Путіним": Саакашвілі влаштував перепалку з нардепом Барною у прямому ефірі ток-шоу (відео)

Приводом до сварки стали звинувачення депутата на адресу колишнього голови Одеської області в пособництві главі РФ Володимиру Путіну.

Міхеїл Саакашвілі. Фото:скрін відео

Депутат Верховної ради України від БПП Олег Барна і екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі влаштували перепалку в ефірі ток-шоу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на телеканал ZIK.

Приводом до цього стали звинувачення депутата на адресу колишнього голови Одеської області в пособництві главі РФ Володимиру Путіну.

"Я прошу вибачення, зараз виходить так, що тут об'єднуються проти президента (Порошенка - ред.) разом з Путіним. Ну не йде вам це. Коли я зараз чую ...", - заявив Барна.

Після цього екс-голова Одеської області зірвався на емоційний крик.

"Я не приймаю таких розмов, що я об'єднуюсь з Путіним. Я не торгую з Росією. Путін сказав, що він хоче мене вбити. Путін вважає мене ворогом і я борюся з Путіним", - доводив Саакашвілі.

“Двадцять п’ять років тому": Сі Цзіньпін пообіцяв "ніколи не забути" бомбардування НАТО посольства Китаю в Белграді

вівторок, 7 травень 2024, 16:38

Президент КНР Сі Цзіньпін пообіцяв “ніколи не забути” смертоносне бомбардування НАТО посольства Китаю в Белграді. Про це він заявив під час європейської поїздки, пише Bloomberg, передають Патріоти України. Як зазначається, заява Сі Цзіньпіня посилює ро...

Путін готовий до невеликої військової операції проти НАТО: Голова військової контррозвідки Польщі оцінив загрози

вівторок, 7 травень 2024, 16:30

Російський президент Володимир Путін уже готовий до невеликої військової операції проти країни НАТО. Це може бути Нарва чи шведський острів. Про це сказав керівник служби військової контррозвідки Польщі Ярослав Строжик, передають Патріоти України. За й...