Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Через катастрофу Іл-76 Назарова засудили до 7 років позбавлення волі

27 березня, 17:32
Фото з сайту ipress.ua

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області визнав генерал-майора Віктора Назарова винним у недбалості за ч.3 ст.425 ККУ у справі про збиття Іл-76 і призначив йому покарання у вигляді 7 років позбавлення волі, передає УНН.

"Суд ухвалив Назарова Віктора Миколайовича визнати винним за ч.3 ст.425 ККУ і призначити йому покарання у вигляді 7 років позбавлення волі, стягнути з Назарова на користь держави витрати на судові експертизи", - зазначила суддя.

За її словами, на міністерство оборони має бути покладений обов’язок відшкодувати потерпілим матеріальну шкоду, спричинену загибеллю 49 військовослужбовців.

Крім того, суддя зазначила, що "суд вважає за можливе не застосовувати до Назарова додаткового покарання і не позбавляти його звання генерал-майора".

Нагадаємо, що у Дніпрі слідчі Служби безпеки України завершили досудове розслідування кримінального провадження стосовно ватажка терористичної організації “ЛНР” Ігоря Плотницького та двох командирів незаконних збройних формувань у справі збитого у 2014 році літака ІЛ-76 Збройних Сил України.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати