"Передаю цей флешмоб усім високопосадовцям України": Нардеп пропонує колегам розповісти про походження статків (інфографіка)

Оскільки Агенція із запобігання корупції саботує встановлене їй законом завдання перевіряти декларації високопосадовців, оприлюднення яких домоглися восени минулого року, Єгор Соболєв вирішив подати власний приклад.

Єгор Соболєв. Фото: the format.

"Звідки взялося майно моєї родини? Як ви знаєте, я виступаю за те, щоб відповідь на таке запитання дав кожен політик, кожен високопосадовець в Україні. І відповідь не в стилі "з дитинства пас корів" чи "друг позичив", а детальний звіт з інформацією, де заробив, коли заробив, і на чому заробив", - написав нардеп Єгор Соболєв на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Ще й із підтвердженням з податкової. Щоб було видно, що з цих заробітків чесно сплачені податки. Оскільки Агенція із запобігання корупції далі саботує встановлене їй законом завдання перевіряти декларації високопосадовців, оприлюднення яких ми з такими зусиллями домоглися восени минулого року, я вирішив подати власний приклад.

Вивчайте, як і де ми з Марічкою Падалко заробили на нашу квартиру та дачу. (Машина в неї була, коли ми стали жити разом у 2005 році. На ній досі й їздимо з нашими трьома дітьми:)).

Підтвердження цих даних із податкової тут. Передаю цей флешмоб усім високопосадовцям України. (Ще ми розробили закон, який зобов`яже таке робити всіх майбутніх кандидатів в Президенти та парламентарії. Брехня про своє майно та його походження має стати підставою зняття з виборів).

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...