Храм УПЦ МП у Києві невідомі закидали "коктейлями Молотова"

Настоятель храму протоієрей Іоанн вважає, що намагання підпалити будівлю є спробою забрати дороговартісну землю, на якій вона знаходиться.

Фото:http://news.church.ua/

В Шевченківському районі Києва невідомі особи о 4 годині ранку 16 січня вчинили спробу підпалу храму за допомогою запалювальної суміші. Про це повідомляє прес-служба УПЦ МП, інформують Патріоти України.

За повідомленням настоятеля храму протоієрея Іоанна Тронька, близько четвертої години ранку зловмисники кинули у південну стіну дерев’яного храму чотири запалені скляні пляшки з горючою сумішшю.

"Лише дивом, заступництвом Пресвятої Богородиці, храм залишився неушкодженим. Пляшки не розбилися та відлетіли від стін", - сказав священнослужитель.

Протоієрей Іоанн вважає, що намагання підпалити храм є спробою забрати дороговартісну землю, на якій він знаходиться. Він сказав, що вже півроку парафія потерпає від агресивних дій невідомих інвесторів, які мають на меті побудувати на місці храму високоповерхівку.

Поліція Шевченківського району оперативно відреагувала на факт правопорушення.

Путін нагородив орденом ексрежисера Єралашу, який був засуджений за розбещення дитини та воює проти України

вівторок, 7 травень 2024, 4:15

Російський диктатор Володимир Путін нагородив нагородив орденом “За спасение погибавших” режисера програми “Єралаш”, який був ув’язнений за розбещення 13-річного хлопчика. Про це пише видання “Обозреватель”, передають Патріоти України. Як зазначається,...

Фініш? Ломаченко задумався над завершенням кар'єри

вівторок, 7 травень 2024, 1:45

Український боксер Василь Ломаченко (18-0, 9 КО) готовий завершити свою професійну кар'єру. Про це 36-річний спортсмен розповів у коментарі Fox Sports, передають Патріоти України. Наступний бій українець проведе за титул IBF у легкій вазі проти австрал...