У мережі сміються: Байкер, Царьов та ватажки бойовиків стали учасниками "Економічного форуму РФ"

Коментатори назвали цей форум "зібранням сімейства Шарікових".

Економічний форум РФ, виступає "Хірург". Фото: соцмережі

У соціальних мережах жартують з приводу учасників Гайдарівського економічного форуму, який проходить 12-14 січня в Москві. Про це повідомляють Патріоти України.

На сайті форуму зазначається, що в ньому беруть участь економісти світового рівня, нобелівські лауреати, найкращі викладачі унівеситетів світу, російські політики і керівництво РФ. У мережі звернули увагу, що одним з гостей форуму є російський байкер, лідер путінського мотоклубу "Нічні вовки" Олександр Залдостанов на прізвисько Хірург.

Також були помічені ватажки бойовиків самопроголошеної "ДНР", екс-нардеп Верховної ради Олег Царьов і колишній "народний губернатор" Донецька Павло Губарєв.

Вже з 4 травня: ​В Україні ввели новий знак для авто

субота, 4 травень 2024, 16:15

Починаючи з 4 травня набирає чинності постанова, що на всіх автомобілях, які використовуються у якості транспорту для практичної підготовки та складання іспитів, мають змінити позначку. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України №1128 від 27...

В Єрусалимі зійшов благодатний вогонь у храмі Гробу Господнього (фото)

субота, 4 травень 2024, 16:05

У Велику суботу перед Великоднем, 4 травня, у храмі Гробу Господнього в Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь. Про це повідомляють у соціальній мережі Х, передають Патріоти України. "Благодатний вогонь зійшов у Велику суботу у храмі Гробу Господнього в Є...