У "Київенерго" звернулись до киян з проханням не платити за світло та опалення за новими платіжками

В компанії не можуть гарантувати надходження на рахунок коштів за спожиті послуги, сплачені киянами за платіжками компанії "ГІОЦ"

"Київенерго". Фото: DT.ua

Столична енергокомпанія ПАТ "Київенерго" просить киян не оплачувати в січні опалення та електрику через нові платіжки (КП "Головний інформаційно-обчислювальний центр" (ГІОЦ) поширив платіжки нового формату - єдину квитанцію для всіх комунальних послуг). Як повідомляє прес-служба "Київенерго", в компанії не можуть гарантувати надходження на рахунок коштів за спожиті послуги, сплачені киянами за платіжками компанії "ГІОЦ". Новину передають Патріоти України.

"У зв'язку з поширенням ГІОЦ нового формату платіжки, єдиної для всіх комунальних послуг, звертаємо увагу своїх клієнтів, що оплата послуг "Київенерго", як і раніше, має здійснюватися виключно за платіжними документами "Київенерго", сформованих системою енергокомпанії", - йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

У свою чергу генеральний директор "Укрпошти" розкритикував дії ГІОЦ. Він вважає, що ГІОЦ без дозволу включив "Київенерго" в свої платіжки, а "Укрпошті" опустив настільки комісію, що прийом платежів став невигідним компанії. Нагадаємо, столична компанія"Київенерго" повністю забезпечує потреби Києва в електричній і на 70% – в тепловій енергії.

Останній спекотний день. Синоптики запевняють, що погода щміниться до кінця тижня

четвер, 2 травень 2024, 8:50

2 травня в Україні переважатиме мінлива хмарність без опадів. . Лише у Сумській, Харківській та Луганській областях вдень місцями пройде невеликий дощ, повідомили в Українському гідрометцентрі. . Вітер буде північно-східний, на заході країни - півден...

"Це так не працює": Вчений розповів, у чому шкідливість БАДів

четвер, 2 травень 2024, 8:39

Маркетологи в Україні найчастіше спекулюють на БАДах, називаючи їх засобами "для покращення здоров'я". Але біодобавки не такі корисні, як здається на перший погляд. Про це в інтерв'ю "РБК-Україна" розповів відомий генетик і біогеронтолог, кандидат біол...