У Стамбулі невідомий в костюмі Санта-Клауса розстріляв 39 людей

Неділя, 1 січня 2017, 08:20

У Стамбулі в новорічну ніч невідомий в костюмі Санта-Клауса відкрив вогонь по відвідувачах популярного нічного клубу Стамбула.

Про це повідомляє видання Daily Sabah.

Нападник, озброєний автоматами Калашникова, спочатку відкрив вогонь по співробітниках поліції біля будівлі популярного нічного клубу Reina, потім зайшов всередину і почав стріляти по людях, що святкували новий рік.

За даними джерел, окремі відвідувачі рятувалися тим, що вистрибували з вікон клубу просто у Босфор. Пізніше ї  виловили рятувальники.

Як повідомив вранці 1 січня глава МВС Туреччини Сулейман Сойлу, всього внаслідок атаки загинули 39 людей і 69 отримали поранення. Серед загиблих також один поліцейський.

На момент нападу у клубі були до 600 відвідувачів.

Пошуки нападника поки тривають. Міністр виловив сподівання, що його вдасться впіймати.

Клуб Reina є популярним серед іноземців, його також часто відвідують знаменитості. Міністр Сойлу заявив, що серед загиблих 16 іноземців.

Поки жодне з терористичних угруповань не взяло відповідальність за напад, який турецька влада називає терактом.

Варто зазначити, що турецька влада після попередження американської розвідки про можливі теракти запровадила безпрецедентні заходи безпеки на вулицях міст Туреччини, у Стамбулі патрулювання здійснювали до 25 тисяч поліцейських.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: