"Вопрос к киевским властям. Почему до сих пор не возбуждено дело против лично Путина?", - Рабінович

Президент РФ є безпосереднім начальником багатьох військових злочинців, яких чекає міжнародний трибунал. Однак справа проти самого Путіна чомусь і досі не порушена.

Слава Рабінович. Фото:www.kievpravda.com

Наступна поїздка радника президента РФ Володимира Путіна Владислава Суркова на зустріч з нормандського формату буде вже на трибунал в Гаагу. Про це заявив в Facebook російський блогер та фінансист Слава Рабінович, інформують Патріоти України.

Він додав, що компанію в Гаазі Суркову складуть сам Путін, підприємець Костянтин Малофєєв, а також радник президента РФ Сергій Глазьєв. І зазначив, що після поїздки Суркова на нараду з нормандського формату українські хакери завдали по ньому потужний удар, виклавши вміст його пошти.

"Вопрос к киевским властям. Почему до сих пор не возбуждено дело против лично Путина? Материалов не хватает?! Каких? Путин является верховным главнокомандующим и прямым начальником Суркова, Глазьева, министра обороны Сергея Шойгу и многих других военных преступников, которые предстанут перед международным трибуналом. Почему до сих пор в Украине не возбуждено дело против Путина?!" - написав блогер.

Рабинович припустив, що українській владі шкода кидати нормандський формат, який не приніс рішення ні по Криму, ні по Донбасу, ні щодо українських заручників, а також не привів до посилення санкцій відносно РФ.

"К 2017 году пора бы уж Петру Порошенко определиться. Насчет Путина и многих других; возможно, на обеих сторонах. Это именно то, что отличает лидера от г...вна. Это входит в описание должности, в job description", - підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Саммит мира в Швейцарии: завышенные ожидания или сдержанный оптимизм - Злий Одесит

субота, 4 травень 2024, 9:05

Как известно, 15 и 16 июня в швейцарском Бюргенштоке пройдёт саммит мира по Украине, в ходе которого будут обсуждены вопросы урегулирования войны, а так же создание дорожной карты участия России в мирном процессе. О проведении данного саммита заявлялос...

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...