Дотягнути до виборів: Кремль тримає курс рубля з останніх сил, обвал неминучий - Злий одесит про те, чого коштує нинішня "стабільність" в РФ

Для Кремля стабільний курс рубля наразі важливий, як ніколи - адже на носі чергові вибори. Проте, для його підтримання на належному рівні коштів недостатньо, тому відбувається тиск на банківські установи.

Ілюстрація:2017rik.pp.ua

Популярний блогер Олександр Коваленко, відомий під ніком Злий Одесит у своєму Livejournal провів аналіз економічних показників Російської Федерації і з’ясував, чого насправді варта "стабільність" російської національної валюти, передають Патріоти України.

Для Кремля стабільний курс рубля наразі важливий, як ніколи - адже на носі чергові вибори. Проте, для його підтримання на належному рівні коштів недостатньо, тому відбувається тиск на банківські установи.

"В Россиюшке на носу выборы и стабильность национальной валюты сейчас нужна как никогда, а то ведь, с пикирующим на дно "деревянным" как-то неудобно навязывать партию власти народным массам, которые и США разбомбить хотят, но и о долларах под подушкой мечтают...

Итак, что делает сейчас правительство, а точнее банки России? Хотя, опять не верно - ведь действующие власти вынуждают банки сейчас выводить с корсчетов банков-нерезидентов колоссальные суммы ради поддержания национального "фитиля". Если быть точным, то если в мае было выведено 3,8 млрд долларов, то в июле уже 6,1 млрд вечнозелёных.

По сути, рубль держится за счет распродажи зарубежных активов банковского сектора РФ и вывода средств с зарубежных счетов, которые за первое полугодие 2016 упали уже на 35%.

В свою очередь, отмечается отток иностранных инвестиций с корпоративных депозитов, которые только за прошлый месяц обеднели на $10,7 млрд. А потому, как мы понимаем, клизма мертвому особо не поможет, но временную видимость функциональности организма создаст.

К слову сказать, это так же объясняет и тот факт, что, не смотря на колебания цен на нефть, рубль, на мертво привязанный к черному золоту, не особо и реагирует на пикирование сырья.

Но, вся соль заключается в том, что когда выборы пойдут и ближе к концу года российским компаниями нужно будет рассчитываться по кредитам, мы можем стать свидетелями не передаваемого, феерического зрелища, с тотальным опустошением полок конвульсирующей массой, запасающейся спичками, крупами и солью. Поживем, увидим?" - пише блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Штрафи за неправильне паркування": Прикордонники показали, як карають окупантів за атаки на мотоциклах (відео)

неділя, 5 травень 2024, 16:42

Українські прикордонники показали, як нищать окупантів, які намагаються штурмувати їх позиції на мотоциклах. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. "Прикордонники "Помсти" штрафують окупантів за неналежне паркування м...

Сухопутні війська ЗСУ показали один зі штурмів на фронті та захоплення росіян у полон (відео)

неділя, 5 травень 2024, 16:15

Українські захисники показали один зі штурмів на фронті. Воїнам вдалося взяти у полон росіян. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Сухопутні війська ЗСУ у Telegram, передають Патріоти України. На опублікованих кадрах зафіксована робота ...