Вхiд на сайт
Авторизацiя

Камера спостереження зафіксувала момент вбивства Бориса Нємцова (ВІДЕО)

Камера спостереження зафіксувала момент вбивства Бориса Нємцова (ВІДЕО)Телеканал ТВЦ в програмі «Постскриптум з Олексієм Пушкова» оприлюднив запис з камери відеоспостереження в центрі Москви, на якій зафіксовано момент вбивства політика Бориса Нємцова.

«З точністю до секунди на ньому зафіксовано злочин. Якість зйомки невисока, але машини і силуети людей видно », - йдеться у програмі.

Наголошується, що видно, як по мосту йдуть Борис Нємцов зі своєю супутницею. В 23.31 кузов вантажівка приховує їх від камери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В мережі з'явилося відео прямої трансляції з місця вбивства Нємцова та реакція відомих політиків (ВІДЕО)

«Через секунду ще одна людина вибігає звідти на проїжджу частину, швидко сідає в автомобіль і їде. Снігоприбиральна машина зупиняється в декількох метрах від місця події. Там залишається лише один силует - імовірно, супутниця Нємцова. Потім вона підходить до водіїв. І кілька хвилин знаходиться за снігоприбиральної машиною », - наголошується в сюжеті.

Політик Борис Нємцов був убитий в центрі Москви на Великому Москворецькому мосту в ніч на 28 лютого.





Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: