понеділок, 28 липня 2014 13:03

Сина нардепа звільнили з "Нафтогазу"

Сина нардепа звільнили з "Нафтогазу"

Кабінет Міністрів звільнив Олександра Кацубу, сина нардепа Володимира Кацуби, з посади заступника голови правління НАК "Нафтогаз України".

Як сказано в розпорядженні уряду №662, його відправлено у відставку за власним бажанням.

Кацуба отримав посаду в "Нафтогазі" наприкінці 2012 року "у спадок". Його старшого брата Сергія Кацубу, який був заступником голови правління компанії, звільнили 19 листопада 2012 року у зв'язку з обранням народним депутатом від мажоритарного округу в Київській області. Того самого дня посаду брата отримав Олександр Кацуба.

До цього Олександр Кацуба працював заступником директора з економічних питань ДАТ "Чорноморнафтогаз".

Після зміни влади в Україні Кацуба взяв лікарняний, щоб його не змогли звільнити. Він мав перебувати на амбулаторному лікуванні в Дергачівській лікарні на Харківщині. На початку липня з'явилася інформація про те, що Кацуба замість того, щоб лікуватися, зіграв весілля під Парижем у Шато де Шантійі.

Після цього голова правління "Нафтогазу" Андрій Коболєв заявив, що Кацубу звільнять згідно з нормою законодавства, яка говорить, що в разі затяжного лікарняного роботодавець має право звільнити співробітника без його заяви, тільки коли мине чотиримісячний термін.

Зараз ви читаєте новину «Сина нардепа звільнили з "Нафтогазу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути