Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
zozoolia zozoolia 09:37, 29 май 2023
Рекордна ціна біг-бега вигулькнула у підряді на влаштування захисних споруд Південноукраїнської АЕС у березневому контракті загальною вартістю у 31 млн грн. Як виявилось, у локальному кошторисі було зашито майже половину підряду, 14 млн грн, саме на закупівлю біг-бегів по 3029 грн за штуку (див. рис. 3). Якщо прийняти, що середня ринкова ціна навіть у перепродавців у березні становила 400 грн, то маржа на біг-бегах становила 12 млн грн.
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
zozoolia zozoolia 14:26, 29 май 2023
Здавалося б, правоохоронці мають очевидні підстави для прискіпливого вивчення закупівель «Енергоатому», ну, хоча б стосовно біг-бегів. Але вітчизняні слуги закону вміють дивувати.
кримінальне провадження за ціну біг-бегів отримав не "Енергоатом", а держкомпанія "Укренерго", яка купувала їх за ринковою ціною.
Так, напевно, варто вкотре згадати про стійке бажання групи Галущенка та їхніх кураторів з ОП з допомогою силовиків Татарова випхати з «Укренерго» Володимира Кудрицького, який так і не зрозумів усіх конотацій слова «конструктивний» у контексті багатомільйонних тендерів ввіреної йому державної компанії.
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...